Påmelding til Half Double Ignite 20 -22 Mars

Ignite er Half Double sitt Foundation kurs. Gjennom Ignite får du kjennskap og kompetanse om alle aspekter ved Half Double, og du får anledning til å sertifisere deg til Foundation nivå i Half Double.

Etter kurset vil du være i stand til å implementere endringer i eget prosjekt og i egen organisasjon, og følge metodikken fra Half Double.

Se kursbeskrivelse for detaljer.

Kurset går over 3 fulle dager og tilbyr sertifisering i forlengelse av kurset, eller noen dager senere. Det er også mulig å bestille individuell gjennomføring hvor sertifiseringen overværes av ProctorU.

Kurset holdes i Oslo sentrum.

Alle kursdeltakere får Half Double Methodology Foundation Guide boken som del av kursdokumentasjonen, og det er ikke nødvendig å anskaffe annen litteratur. Deltakere på fysiske kurs vil få boken på selve kurset, deltakere på digitale kurs får boken som nedlastbar link. Før kurset er det lurt å bruke noen timer til å sette seg inn i stoffet da det vil øke læringsutbyttet, men dette er ikke et krav.

Sertifiseringen er online med multiple-choice svar. Det er totalt 40 spørsmål som må besvares innen 1 time. Det er krav om 28 riktige svar for å bli sertifisert.

Sertifisering til Foundation nivå har ikke utløpsdato og er permanent. Du velger selv om du ønsker sertifisering.

Dersom du er nødt til å gjenta sertifiseringen vil det påløpe en sertifiseringsavgift.

Skal faktura merkes spesielt

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.